Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2020 21:23 - Жан Виденов
Автор: bdenkov Категория: Музика   
Прочетен: 232 Коментари: 1 Гласове:
-1



Жан Виденов беше един червенотъквен ПОЛИТИЧЕСКИ ИНФАНТИЛ,
КОЙТО Е БИЛ СЪЗДАДЕН ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА И КОГАТО СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ ДИКТУВАШЕ ВСИЧКО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ.
ТОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА МИСЛИ САМОСТОЯТЕЛНО ИЛИ ИЗВЪН СТАРАТА СХЕМА -
"МОСКВА НАРЕЖДА - БЪЛГАРИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!"
Крайъгълния камък на всичко което направи (ИЗСРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД), беше надеждата на Жан Виденов,
че президентските избори в Русия през 1996 ще бъдат спечелени от Генна́дий Андре́евич Зюга́нов,
който беше обещал, че след като спечели изборите,
ще възстанови СССР под формата на една Славяно-Православна Конфедерация.
България и Сърбия със сигурност бяха първите страни, които Генна́дий Андре́евич Зюга́нов смяташе да включи в тази бъдеща Славяно-Православна Конфедерация, на страните от бившата Соц Система в Европа.
И поради този блян който Жан Виденов преследваше,
той (Жан Виденов) никога не даде КАТЕГОРИЧЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА, КОЙТО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЕВРО СЪЮЗА И НАТО ИСКАХА ОТ НЕГО:
"Ще даде ли Република България коридори през България на Руски войски в случай, че Генна́дий Андре́евич Зюга́нов, спечели президентските избори в Русия и изпълни заканата си да изпрати Руски войски на помощ на Сърбия във войната и с другите бивши републики на бивша Югославия за по голям дял от територията и?"
Жан Виденов не само, че не даваше ОТРИЦАТЕЛЕН ОТГОВОР, НО МНОГО ЧЕСТО СЪЗДАВАШЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, ЧЕ ЩЕ ПОДПОМОГНЕ ВСЯЧЕСКИ РУСИЯ И СЪРБИЯ НА КАКВАТО И ДА БИЛО ЦЕНА.
И поради това му шикалкавене по този въпрос, България не получи отсрочка по плащането на лихвите по заемите от МВФ и МБ и Българската държава беше обявена в несъстоятелност и изпадна в най-дълбокта си криза от 1944 година.
И НИЩО НЕ СТАНА КАКТО ТОЙ СИ МИСЛЕШЕ.
После се появи Иван Костов, но вече и след изборите в Русия които спечели Борис Елцин, отиде веднага във Вашингтон, ДК и най-просто, ясно и категорично ДЕКЛАРИРА, ЧЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДОСТАВИ КОРИДОРИ НА РУСКИ ВОЙСКИ НИТО ПО СУША, НИТО ПО ВОДА, НИТО ПО ВЪЗДУХА
И БЕШЕ ВЕДНАГА МИРОПОМАЗАН ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ЩЕ В БЪЛГАРИЯ И ДАЖЕ ГЕРМАНИЯ УРЕДИ ДЪЛГА НА БЪЛГАРИЯ КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОЗИ МУ ЖЕСТ (за което Иван Костов и Муравей Радев си писаха заслуга, но никога не можаха да обяснят как така стана, че Българския Лев който исторически винаги е бил вързан за Щатския Долар,
изведнъж се отвърза от Щатския Долар и се завърза за Дойч Марката??? то да не е магаре да го отвържеш от един кол и да го завържеш на друг???)
ИНТЕРСНО ЗАЩО ТЕЗИ НЕЩА ДО ДЕН ДНЕШЕН НИТО СА ИЗВЕСТНИ В БЪЛГАРИЯ, НИТО СЕ КОМЕНТИРАТ, А АКО НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ПОВДИГНЕ ВЪПРОСА ВЕДНАГА ХИЛЯДИ ДОБЕРМАНА СКАЧАТ И ЗАПОЧВАТ ДА ЛАЯТ, РЪМЖАТ И ДА СИ ПОКАЗВАТ ЗЪБИТЕ???????

Имаше разискване към коя валута е по-добре да се върже лева и дойче марката беше предпочетена като европейска валута, която един ден ще се трансформира в евро. Тогава целта беше влизане в ЕС и всичко друго произтичаше от тази цел. Не съм чувал Германия да е давала каквито и да било пари на България или да е плащала дългове. По него време се взимаха заеми от МВФ и Световната банка, които вероятно още се изплащат. Цял живот ще помня заплатата си от това време лятото на 1997г, като лекар в ЦСМП Шумен - филиал Нови пазар получавах цели 96000 лева равни на сегашните 96 лв, разбира се цените тогава бяха други.

ЕДНО ОТ НАЙ-СТРАННИТЕ НЕЩА КОИТО НАМИРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 1993 ДО СЕГА Е ТОВА,
ЧЕ НЕЩА ОБСЪЖДАНИ В НАЙ-АВТОРИТЕТНИТЕ ЗАПАДНИ МЕДИИ ЗАСЯГАЩИ БЪЛГАРИЯ - НИКОГА НЕ СТАВАТ ИЗВЕСТНИ В САМАТА БЪЛГАРИЯ И ДО ДНЕС СА ЗАБРАНЕНА ТЕМА И ПЪЛНО ТАБУ???
Помощта е б
ила предложена от Германското правителство веднага след първите знаци за изпадане на България и тежка икомическа криза и галопираща инфлация ВЪПРЕКИ ОТКРИТОТО ВРАЖДЕБНО ОТНОШЕНИЕ НА КАБИНЕТА НА ЖАН ВИДЕНОВ И ЛИЧНО НА ЖАН ВИДЕНОВ КЪМ ЗАПАДА И ПО-СПЕЦИАЛНО КЪМ ГЕРМАНИЯ.
Жан Виденов след като взема власта през 1995 изгонва най-безцеремонно от България всички Немски фирми, някой от които са имали договори с България от времето на бай Тодър и Филип Димитров само ги е потвърдил и те са започнали инвестиране в България от 1992.
Само загубите на Баварските автомобилостроители причинени от изгонването им от България през 1995 възлизат над 30 милиона Щатски долара - пари инвестирани към тогавашния момент в България в заводи и депа някой от които са били започнали работа.
ВЪПРЕКИ ТОВА КОГАТО ЖАН ВИДЕНОВА БЪЛГАРИЯ СЕ УСТРЕМЯВА КЪМ ДЪНОТО, ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРМАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ РАЗТРЕВОЖВАТ,
ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ПОВТОРИ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА В СЪСЕДНА СЪРБИЯ (СРЪБСКА ЮГОСЛАВИЯ) ОТ ПРЕДНАТА 1994 КОГАТО ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА В СЪРБИЯ ДОСТИГНА ДО РЕКОРДА 6,5 ТРИЛЬОНА ДИНАРА ЗА ЕДНА ДОЙЧ МАРКА,
СЛЕД КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЪРБИЯ ОБЯВИ ДОЙЧ МАРКАТА ЗА ОФИЦИАЛНОТО РАЗПЛАЩАТЕЛНО СРЕДСТВО НА СРЪБСКА ЮГОСЛАВИЯ И ОБЯВИ ДИНАРА ЗА НЕВАЛИДНА ВАЛУТА.
Но Германия като член на НАТО и ЕС не може да наруши общата позиция на тези съюзи докато поради някой изказвания на Жан Виденов, България се считаше за страна враждебна на тези два съюза.
Напрежението ескалира толкова високо, че НАТО заплаши България и правителството на БСП с неговия министър-председател Жан Виденов,
че ако НАТО получи информация за наличието САМО НА ЕДИН РУСКИ ВОЙНИК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,
ТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СЧИТА ЗА В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА С НАТО.
(РАБИРА СЕ ВСИЧКО ТОВА Е ПЪЛНО ТАБУ В БЪЛГАРИЯ)
През лятото на 1996 Генна́дий Андре́евич Зюга́нов загуби изборите в Русия и всичко за което олигофрена Жан Виденов беше бленувал рухна. Негодника си подаде оставката, но НАТО даде ясен знак, че не иска на власт в България правителство изразило враждебност кънм НАТО и Николай Добрев беше достатъчно разумен да върне мандата на президента.
И разбира се тогава беше ясно, че НАТО няма да толерира в България правителство което шикалкави по въпроса за коридорите през България на Руски войски до Сърбия.
И се пръкна Иван Костов и декларира съвсем ясно,
че ако той стане министър-председател България няма да даде никакви коридори на Русия И БЕШЕ МИРОПОМАЗАН.
СЪЩЕВРЕМЕННО БЕШЕ ОТПРИЩЕНА И ПРЕГРАДАТА ЗА ГЕРМАНСКАТА ПОМОЩ И ГЕРМАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ (МАЙ КЪСНО ПРЕЗ НОЩА ВЕДНАГА СЛЕД ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ИВАН КОСТОВ) ЕДИНОДУШНО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ДА ОТОРИЗИРА ЧАСТНАТА НЕМСКА БАНКА ДОЙЧЕ БАНК ДА УРЕДИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ПО ПЛАЩАНИЯТА НА ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА ЖАН ВИДЕНОВА БЪЛГАРИЯ ЗА КОЕТО ПО-КЪСНО ДОЙЧЕ БАНК ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО КОМПЕНСИРАНА ОТ ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА ФРГ.
И ТОВА ЗАКОВА РЪСТА НА ИНФЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ НА 3,600 ЛЕВА ЗА (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ) ЕДИН ЩАТСКИ ДОЛАР (не Дойч Марка).
След което бяха изкупени всичките Жан Виденови хартиени левове БЕЗ КАКВОТО И ДА Е ПОКРИТИЕ за нови Български левове по 1,000 ЖанВиденовки за една Дойч Марка.
И Жан Виденовите хартишки ги отнесоха в екарисажите в Германия и там при проверяеми условия ги изгориха.
Така Немския данъколатец плати за идиотщините на Жан Виденов и тъпотата на Българския избирател, който го избра.
Всичко това се отразяваше на челна страница в Европейското издание на вестник Файненшъл Таймс, НО ПО НЯКАКВИ СТРАННИ ПРИЧИНИ НИКОГА НЕ ДОСТИГНА ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ, КОИТО ИНАЧЕ СЛЕДЯТ ЗОРКО КОЯ ХОЛИВУДСКА ЗВЕЗДА КЪДЕ Е ПРЪДНАЛА.

Един голям бизнес от Памти Века в светите места в Йерусалем, Израел и Палестина е продаването на кутийки, тобички и т.н. с камъчета, пясък, пръст, чакъл и т.н. ОТ СВЕТАТА ЗЕМЯ.
Всеки хаджия, иска да отнесе обратно в къщи частица от земята по която е вървял някога Цар Соломон и Исус Христос и всеки в зависимост от кесията си, изтърсва от $10 (Щатски долара) за обикновенна дървена кутийка до към $2,000 за обковано със сребро ковчеже пълни със пясък или камъчета от Светата Земя.
Този бизнес разтревожил един Американски учен специалист по опазване на природата, защото така се пръскали по света уникалните за района формирали се естествено там в продължение на хиляди години, скали, пясъци и почви.
Та той решил да изчисли обема на изнесените от района от туристи като сувенир,
местни скали, пясък и почва през периода за които е имало данни през последните 50-на години.
За негово голямо удивление, се оказало, че ако се върнат изнесените от Светите Места камъни, пясък и пръст през последните 50-на години,
ТО ТЕ БИХА БИЛИ ЗАСИПАНИ С ПЛАНИНА ОТ КАМЪНИ, ПЯСЪК И ПРЪСТ ПО-ВИСОКА ОТ 40 ЕТАЖЕН НЕБОСТЪРГАЧ.
Интересна работа, откъде се е взел всичкия този камънак, пясък и пръст, след като явно не може да е бил на местата от които се твърди, че е бил взет и пакетиран като сувенир???

Или ако приемем, че всичките тези камъни, пясък, пръст и т.н. са взети наистина от Светите Места,
ТО НА ТЯХНОТО МЯСТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ДУПКА С ДЪЛБОЧИНА НА 40 ЕТАЖЕН НЕБОСТЪРГАЧ???





Гласувай:
0



1. krumbelosvet - ЧИСТА измислица.
27.01.2020 02:49
НИТО ЕДНАО вярно изречение от началото до края.
Заглавието трябва да е "Записки от синята КРЪЧМА".
Жан Виденов е уважаван ДО ДНЕС в Пловдив като преподавател и гражданин. Наивността му беше, че се опита да защити националните интереси и от Русия, и от САЩ, и от наши кандидат-олигарси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 359112
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930