Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2014 15:03 - КТБ - сигурни ли сте?
Автор: svoboden Категория: Новини   
Прочетен: 2500 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2014 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От известно време се създава напрежение в обществото и все се питам - за какво ли е това всекидневно пълнене на медиите и се сетих за един позабравен елемент от мафиотското управление на нашата държава, а именно г-н Христо Бисеров депутат то Държавно-политическа сигурност - "ДПС".
Запитах се какво стана с този човек, как така всички млъкнаха и думичка не се чува за него, с коя ли "новина" засенчиха скандала? Дали не е получил инфаркт или да се е удавил покрай някой вълнолом или не се е самоубил с пет куршума?
Но тук така си продължаваме в някаква посока без да можем да наложим какъвто и да е контрол, а може би така е по-добре, защото сме доказали, че липсва сплотеност в нашата нация, което ми чувство се доказва и с последните неприятни новини от Варна и региона.
В Япония дори Якудза е помагала на бедстващите в Кобе хора, като е оставяла одеяла и питейна вода пред вратите им.
Но тук ТИМ са толкова алчни, че сигурно сега си правят сметки какви схеми да развъртят.

Искрени съболезнования на пострадалите - животът е несправедлив.

Виновни много, но най-вече ние самите, че продължаваме да търпим, защото повечето се надяваме някой мой човек да дойде на власт, та и аз да се облажа. Онзи ден един познат ми се прави на честен и ми развива теории - как да се оправим и т.н., а след пет минути ме пита дали не може да направим една схема. 

Сега и с КТБ, помислете малко? Руски собственик в банката, преди три дни купува Креди Агрикол, някакъв измислен скандал в Булгартабак, просто някаква скалъпена новина за отвличане на вниманието от нещо съществено - дали от протестите, дали от в. кораби в Черно море, дали от аномалиите в климатичната обстановка, просто в момента не се сещам за скриването на кое е тази схема, парите са преместени в Креди Агрикол :-) Търговска банка - Виктория :-) виктория е за някои, за други е Сатана.
Моето лично мнение по-скоро клони, че в момента някои политическа партия се разплаща с КТБ и Василев заради някакви обещания, може би заради неуспеха на БСП на изборите, знае ли се какво е обещал Василев, а не го е изпълнил?
Тук може да намерите още информация за схемите и измамите на банките:
http://www.mediapool.bg/prokuraturata-razsledva-krediti-za-46-mln-evro-otpusnati-ot-pib-bez-elementarna-proverka-news217349.html 
Откъде започнах и къде стигнах - исках да кажа само, че в момента сигурно някои "бизнесмени" си вдигат наздравица за "фалирането" на КТБ.
Според мен просто са казали на Василев - време е да се покриеш, както направиха едновременно Доган, Костов  и останалите, а и тъкмо някой ще изкупи акциите на безценица и ще зпаочне на чисто.
И последно да "поздравя" генерал  Борисов за подписаните задокеански споразумения, които ще му донесат слава, но зад океана, като коректен играч, той и няма как да не спази подписаното, защото следващата стъпка при неизпълнение е премахване, дали инфаркт, а и вече има по-модерни технологии вж. ХААРП - https://www.youtube.com/watch?v=fsGYOMq8Mvo
Искам да Ви помоля да престанете да гледате български медии за една седмица и ще видите как реалността ще изглежда по друг начин.



Тагове:   ДПС,   новини,   Bank,   банки,   news,   днес,   бомби,   атаки,   измами,   василев,   бисеров,   КТБ,   terorisme,   Bombe,   ataque,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tonistanchev - почти
20.06.2014 15:46
Май е модерно всеки да има мнение по всички въпроси, дори да няма информация и дори умишлено да се държи далеч от медиите. ХААРП? Сериозно ли? Подобни конспирации са меко казано проява на лош вкус на фона на човешата трагедия. А зад разводът между Пеевски и Василев е лесно да се видят причините, просто трябва да се положи някакво усилие. Но това би било твърде много труд, та не ти го препоръчвам. Продължавай с нелепите конспирации.
цитирай
2. svoboden - Май е модерно всеки да има мнение по ...
27.06.2014 15:20
tonistanchev написа:
Май е модерно всеки да има мнение по всички въпроси, дори да няма информация и дори умишлено да се държи далеч от медиите. ХААРП? Сериозно ли? Подобни конспирации са меко казано проява на лош вкус на фона на човешата трагедия. А зад разводът между Пеевски и Василев е лесно да се видят причините, просто трябва да се положи някакво усилие. Но това би било твърде много труд, та не ти го препоръчвам. Продължавай с нелепите конспирации.

Уважавам Вашето мнение, но може да погледнете и следните линкове, а после да ме нападате.
http://www.cross.bg/evrei-natyreii-karta-1404978.html#.U61P6vmSwrg - Планът срещу славянските народи и света.
http://www.cross.bg/ykraiina-soros-rysiya-1413421.html#at_pco=cfd-1.0&at_ab=per-2&at_pos=1&at_tot=5&at_si=53ad4fcb9fb96423 - Джордж Сорос призна, че е отговорен за събитията в Украйна

Смятам, че съм видял много, а и много остава да видя. Изразявам лично мнение и наблюдение. Вие сте свободен да разсъждавате и коментирате, както намерите за добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: svoboden
Категория: Новини
Прочетен: 339442
Постинги: 127
Коментари: 184
Гласове: 292
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031