Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2012 22:04 - Искам още веднъж да покажа и докажа реалността
Автор: svoboden Категория: Новини   
Прочетен: 1896 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Искам още веднъж да покажа и докажа каква е реалността в същност.
Много хора ще ме критикуват, но няма сила на земята, която да ме убеди в противното.
Отдавна е минало времето, когато е можело някой човек да промени нещо, може би последното, за което се сещам е френската революция, макар и там да ми се вижда спорно, но е по-реално от днешните възстания и демократични промени.
Попаднах на едно видео в Youtube.com, а има още много, просто не са популярни, защото ще навредят на някой и на някакви користни цели.
За пореден път се доказва тезата, че ООН, Юнеско, ЕС и останалите подобни структури са създадени не с цел да помагат на хората, а да въртят някакви пари (може би и без данъци). 
Спомнете си ХАВАЙ, там отидоха милиони долари, страшна кампания и в крайна сметка - платиха високите заплати на специалистите, продадоха на ООН развалена/непродаваема храна, няма да се учудя и ако са правили забранени опити върху хора.
Ето и следващото доказателство - изгледайте филмчето и ще видите.
Как може да се радваш на децата си и на семейството си, когато с твоя помощ са изтребени милиони хора, деца, жени и мъже, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ХОЛОКОСТА?
Жалко за бедните хора.





Тагове:   EU,   демокрация,   ООН,   Холокост,   ЕС,   usa,   Holocaust,   un,   democracy,


Гласувай:
3



1. realdemocracy - Холокоста е в България
14.05.2013 17:50
Да жалко наистина.
Но ако погледнем колко голямо число са африканците, и колко много хора са избити - пак не се получава като оносителна стойност повече от числото в България.
Там тез африкански държави са с полижителен приръст на населението.
А тук за 10 години изчезнаха 1-2 милиона а както е тръгнало схте изчезнем и останалите 1.5 милиона .
Защо 1.5 ли защото пенсионерите никаде няма да ходят нито пък НЯКОЙ да ГИ ПЪДИ, както и ромите които бяха напъдени обратно в България с екстрадиране.
Та какво излиза ние които се скапваме от работа и плащаме по една голяма заплата на държавата като чист държавен рекет - ще си емигрираме.
Достатъчно е 200 000 от ИТ сферата да си емигрираме и ще се срине социалниат мир ВЕДНАГА и след това я бунтове я Червена ревоюция но не и френската Буржоазна революция.
Тогава са се борили срещу монархията и техните крепостни/робски системи.
Сега пак срещу същото се борим НО ЕФЕКТ НЯМА олигархията си управлява и ни краде.
Най скъпите : газ , мобилни комуникации, топлофикация ,храни и лекарства са в България - да не говорим за дрехи и обувки.
За щастие последните се доставят от европейските сайтове и идват много изгодно но по важните са МОНОПОЛ/ОЛИГОПОЛ и така ще остане докато не паднат от власт тез същите които пак си ги избраха - а дали имаше избори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: svoboden
Категория: Новини
Прочетен: 339526
Постинги: 127
Коментари: 184
Гласове: 292
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031