Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2014 21:45 - Най-накрая разбрахме защо!
Автор: svoboden Категория: Новини   
Прочетен: 2195 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.03.2014 00:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От месец, месец и половина все се случват някакви неща - Украйна, проблеми в Европа, подслушвания на разни разговори между це ре уйки по повoд на евроуйки комисари, но както винаги "крадеца се смее последен", а кой каквото посее ще яде баницата.
Оказва се, както и предполагах, че всичките тези "новини" си имат причина.
Украйна - какво е някаква си държавица - важното е да се говори месеци за това.
Излезе, че по покривите е имало провокатори снайперисти, които да ескалират напрежението - защото трябва да се действа бързо - изпускат положението - там където трябва (С....я). И оказва се, че в определени държави може да се отцепват територии - Сърбия (Босния, Черна гора, Косово и т.н.), но за други това не е позволено Турция (Кюрдистан), Франция (Френска полинезия, Корсика), Испания (Баските) и т.н. Мислите ли, че малайзийския самолет не се знае къде е?
С толкова сателити много добре знаят къде е, стъпка по стъпка могат да го проследят, но е по-евтино да има мистерия около изчезнал самолет, отколкото да гръмнат нов атентат, пък и то вече не останаха доброволци да се използват за жертви, жертвите вече им писна да бъдат жертви.
И в един хубав момент научаваме, че една държава се намесва в суверенитета на друга, без никакво право? Израел нападна Сирия.
А в една мирна държава, каквато беше Сирия, не споря режимът какъв е, хората живееха спокойно и не се оплакваха, се случи чудо - братята зад океана се сдружиха с братята срещу които се бият през един паралел в планините, че там гръмнаха и бг момчета, а сега дори са ги оставили Афганците сами да се оправят - какво ще стане? Шериятът ще се върне, но няма да се говори за това.  Трябва нова възможност да се краде и продава оръжие.
И какво излиза - сития яде баницата, а на който му я дава и сто тояги са малко. Бий  данъкоплатеца и той ще ти вика "Да живее".
За мен отдавна е ясно едно, че демокрацията е прикрита Анархия, където хората нямат никакво значение, както в обикновените игрички, за да се Ъпдейтнеш (преминеш) на по-високо ниво, ти трябва да нападнеш богатствата на друг играч, така е и в реалността. Моето лично мнение е това, че просто трябваше да се настанят в корабите в Черно море, за да се контролират доставките за Сирия.
Много им набраха на риснаците, да не забравяме и г-н Сноудън, който все още е в Русия.
Днес дори прочетох, че МВнР открило консулство в Лубумбаши и някаква дама е консул там????? Освен да купувате природни богатства от там, друго няма да прави тази дама.
Не съм сигурен дали пак ние няма да плащаме на някои, които да си прави търговията.
 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: svoboden
Категория: Новини
Прочетен: 340717
Постинги: 127
Коментари: 184
Гласове: 292
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930